W numerze:
- Bezantybiotykowy chów świń Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
- Otwarcie nowej linii produkcyjnej w zakładzie w Płośnicy www.agrifirm.com
- Łubiny w żywieniu prosiąt i loch Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Najczęstsze błędy w bilansowaniu i przygotowaniu mieszanek pełnoporcjowych Dorota Bugnacka
- Jak podawać preparaty mlekozastępcze prosiętom Robert Burek
- Nanosrebro w produkcji trzody chlewnej - zastosowanie i zagrożenia Anna Wilkanowska
- Innowacyjny wzmacniacz smaku stymuluje spożywanie paszy przez prosięta na wczesnym etapie rozwoju M. Clément Soulet
- Bioasekuracja - obowiązek każdego hodowcy trzody chlewnej Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Objawy chorobowe u świń w chorobie ASF Katarzyna Pietrzkiewicz
- Czynniki niezakaźne warunkujące efektywność rozrodczą świń Karol Kotowski
- Innowacyjne metody zagospodarowania gnojownicy - biogazownie rolnicze Przemysław Marek
- Wady genetyczne świń Marek Babicz, Marcin Bany
- Energooszczędność w chlewni dzięki płynom RECTICEL M. Clément Soulet
- Dni nauki trzody chlewnej Philippe Calier
- Szkoła Rolfarmu "Trzoda Chlewna - zagrożenia, szanse i perspektywy..." Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ