W numerze:
- Naturalne substancje przeciwbakteryjne - probiotyki, zioła Karol Kotowski
- XXIII Międzynarodowa Konferencja Naukowa nt. zdrowia świń w Puławach Elwira Fiedorowicz-Szatkowska, Katarzyna Markowska
- Przestrzeganie zasad bioasekuracji w gospodarstwach utrzymujących świnie Krzysztof Karpiesiuk, Barbara Jarocka, Anna Woźniakowska
- Wpływ potencjału genetycznego trzody chlewnej na jakość mięsa Jessica Stawicka
- Behawior świń jako ważny wskaźnik dobrostanu Marek Babicz
- Danish Genetics - nowy duński globalny gracz w sektorze hodowli świń dr Robert Burek
- Najsłabsze prosięta w miocie - jak je ratować i czy warto to robić "za wszelką cenę"? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Czynniki wpływające na wydajność rozrodczą loch Anna Wilkanowska
- Technologie ogrzewania na fermie z wykorzystaniem odnawialnych źródeł energii: pompy ciepła Przemysław Marek
- Systemy alarmowe na fermie trzody chlewnej Katarzyna Jankowska
- Claude Nocquard "Dumny z bycia niezależnym i blisko konsumenta" Philippe Caldier
- Pora na II edycję Agro Days. Dni Hodowcy De Heus
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ