W numerze:
- Prawidłowo funkcjonujący przewód pokarmowy Katarzyna Jankowska
- Digestarom® DC – jedna z premier tegorocznych targów EuroTier Hanower 2018 Biomin
- Nutriad Polska 2018: Badanie mykotoksyn w pszenicy Radka Borutova
- Nowa fabryka Tasomix Piotr Lisiecki
- Błędy w utrzymaniu i żywieniu prosiąt Anna Wilkanowska
- Na czym polega zrównoważona produkcja trzody chlewnej? Marek Babicz, Magdalena Łukasik
- Wybrane czynniki zakaźne powodujące zaburzenia w rozrodzie trzody chlewnej Karol Kotowski
- Krwotoczny zespół jelitowy świń – coraz częściej dotyka stada świń Agnieszka Wilczek-Jagiełlo
- Wzbogacanie środowiska – eksploracja i zabawa Alicja Kowalczyk
- Wywiad z Michałem Dobrosielskim – producentem trzody chlewnej Agnieszka Sadowska
- Odzysk ciepła w chlewni Przemysław Marek
- Znaczenie mięsa wieprzowego w diecie człowieka Jessica Stawicka
- ILDEX VIETNAM 2018 Wietnamskie spojrzenie w przyszłość Stuart Lumb
- Międzynarodowe Targi Hodowlane SPACE 2018
- Targi Expo Mazury – oferta dla rolników z Warmii i Mazur
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ