W numerze:
- Kiszonka z kukurydzy w żywieniu świń Wioletta Biel
- Zakiszanie wilgotnego ziarna kukurydzy Agata Karpowicz
- Aromaty w żywieniu poszczególnych grup świń Rodian Pawłowski
- Uszlachetnianie materiałów paszowych Anna Wilkanowska
- Okres laktacji jako krytyczny moment dla produkcyjności loch Dorota Bugnacka
- Kondycja loch po odsadzeniu Karolina Szulc
- Gdzie można szukać „oszczędności” w produkcji świń? Krzysztof Karpiesiuk
- Kanibalizm u świń – przyczyny, skutki, zapobieganie Marek Babicz, Monika Szymczuk
- Produkcja trzody chlewnej w Danii Marek Wróbel
- Danish Genetics – już rok na rynku Robert Burek
- Sprawne sterowanie wentylacją w chlewni Marta Łabaj
Kup ten numer - 13 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ