W numerze:
- Stymulowanie pobrania paszy przez prosięta Dorota Bugnacka
- Żywienie prosiąt po odsadzeniu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Białka zwierzęce w żywieniu trzody chlewnej Wioletta Biel
- Zaspokój zapotrzebowanie żywieniowe świń na aminokwasy siarkowe używając nowoczesnego, bardziej zrównoważonego i zdrowszego jej źródła: L-metioniny dr Behnam Saremi
- Optymalizacja poziomu argininy w paszach dla świń jest ważnym krokiem w kierunku polepszenia wyników zootechnicznych produkcji dr Behnam Saremi
- ADISSEO Polska 2019: Analiza zawartości mykotoksyn w pszenicy Radka Borutova
- Rodzaje odpadów rolno-spożywczych w żywieniu „na mokro” Karolina Szulc
- ABC bioasekuracji Rodian Pawłowski
- Automaty paszowe i wiele więcej Marta Łabaj
- Zagrożenia dla duńskiej produkcji trzody chlewnej Marek Wróbel
- Dlaczego szczepienia są opłacalne? Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Rasy zachowawcze świń w Polsce pogłowie, możliwości wykorzystania, programy pomocowe Marek Babicz, Magdalena Szyndler-Nędza, Ewa Skrzypczak, Karolina Szulc, Anna Hammermeister, Zbigniew Bajda
- Forum trzodziarskie po raz siódmy Marta Łabaj
- Współczesne problemy w chowie i hodowli trzody chlewnej Konferencja WMODR w Olsztynie Katarzyna Markowska
Kup ten numer - 13 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ