W numerze:
- Gorący temat: Jak nie tracić w czasie upałów? Vetlines
- Możliwości zastosowania produktów rzepakowych w mieszankach pełnoporcjowych dla różnych grup produkcyjnych trzody chlewnej Dorota Bugnacka
- Wpływ COVID-19 na rynek wieprzowiny w Polsce Rodian Pawłowski
- Produkcja świń w UE Rodian Pawłowski
- Energooszczędność w chlewni dzięki płytom RECTICEL Recticel Izolacje
- Redukcja emisji amoniaku jest możliwa. Przykłady z gospodarstw duńskich Marek Wróbel
- Hierarchia w stadzie świń Tworzenie i następstwa produkcyjne Marek Babicz, Kinga Kropiwiec, Magdalena Napieracz
- Afrykański pomór świń (ASF) a masowy odstrzał dzików Grzegorz Jaworski
- Świnia domowa jako model w badaniach biomedycznych Jarosław Woliński, Blanka Seklecka, Kateryna Pierzynowska, Stefan Grzegorz Pierzynowski
- Automatyczny pomiar temperatury w chlewni Robert J. Szulc
- Jak osiągać efektywność terapii lekami podawanymi w wodzie do picia? Część II – jakość wody w kontekście optymalizacji terapii lekami podawanymi w wodzie do picia Ad Bakx
- Stres cieplny – strata, na którą nie możemy sobie pozwolić Robert Burek
- Walka z muchami Michał Boćkowski
- Wykorzystanie energii słonecznej na fermach trzody chlewnej Przemysław Marek
- Cirkowirusy świń Katarzyna Podgórska
Kup ten numer - 13 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ