W numerze:
- Efektywność odchowu prosiąt w zależności od terminu odsadzenia i rodzaju podawanej mieszanki pełnoporcjowej Dorota Bugnacka
- Aliosan wzmacnia organizm i zwiększa przyrosty Ryszard Kujawiak
- Genotyp i żywienie świń czynniki wpływające na wyniki produkcyjne Karolina Szulc
- Dodatki paszowe poprawiające zdrowotność świń Katarzyna Jankowska
- Produkcja żywności w Danii w czasie epidemii COVID-19 Marek Wróbel
- Ograniczanie emisji amoniaku w przemysłowym chowie trzody chlewnej w odniesieniu do zaleceń BAT Przemysław Marek
- ABC bioasekuracji Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wentylacja kurtynowa w chlewniach wydajna i energooszczędna Marta Łabaj, Andrzej Zagórski
- Zwiększyć przychody z produkcji! Dagmara Telus, Robert Burek
- Aktualna sytuacja związana z chorobą Aujeszkyego Katarzyna Podgórska
- Jak osiągać efektywność terapii lekami podawanymi w wodzie do picia? Część I – wstęp do serii artykułów dotyczących optymalizacji terapii lekami podawanymi w wodzie do picia lek. wet. Ad Bakx
- Dostosowanie wartości rzeźnej i jakości mięsa trzody chlewnej do wymagań konsumentów Marek Babicz, Kinga Kropiwiec-Domańska, Jakub Kalinowski
- Wschodnioeuropejski Kongres Trzoda 3.0 Marta Łabaj
- Działanie. Dobrostan zwierząt
Kup ten numer - 13 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ