W numerze:
*Aktualności branżowe: Rozmaitości - ceny PL, ceny UE, handel 2019/2020, handel I-VIII 2021, ceny pasze
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
- Ocena wysokobiałkowych pasz ekstrudowanych w mieszankach dla świń na podstawie wyników krajowych badań Anita Zaworska-Zakrzewska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Mikrobiom jelit świń Marcin Sońta, Miranda Sońta
- Aktualna sytuacja na rynku trzody chlewnej Rodian Pawłowski
- Znowu trudno na europejskich rynkach Marek Wróbel
- Jak wzmocnić odporność prosiąt? Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Niska masa urodzeniowa prosiąt — i co dalej? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Stres u świń — rodzaje, przyczyny, skutki, zapobieganie Marek Babicz, Magdalena Moczulska
- Tucznik na słomie Marcin Sońta
- Sektorowe ogrzewanie chlewni Przemysław Marek
- ASF - Jak dostać odszkodowanie? Przemysław Lech
- Duńskie firmy rolnicze zaprezentują się wspólnie na tegorocznych targach Agro Show Marek Wróbel
- Dezynfekcja termiczna jako sposób zapobiegania rozprzestrzenianiu się ASF dr inż. Marcin Sompoliński, mgr inż. Mikołaj Łuc, mgr inż. Joanna Buss, mgr inż. Łukasz Tomaszewski
Producenci pasz dla trzody chlewnej*
Wyposażenie chlewni*
Tuczniki - ceny skupu netto*
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
Kup ten numer - 13 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ