W numerze:
*Aktualności branżowe: Ceny skupu trzody chlewnej w Polsce, Ceny trzody chlewnej w krajach UE, Handel mięsem wieprzowym w okresie I-V 2022 r., Handel żywymi świniami w okresie I-V 2022 r., Ceny materiałów paszowych, Unijny handel mięsem wieprzowym ogółem, Produkcja mięsa wieprzowego w UE
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
- Jak działa ukraiński rynek zbóż i roślin oleistych? Vladislav Vorotnikov
- Bezantybiotykowa produkcja trzody chlewnej, cz. 1 Dorota Bugnacka
- Izoleucyna, brakujące ogniwo w kluczowej roli aminokwasów w bezpiecznym odsadzeniu prosiąt Bart Matton i Diana Siebert
- Zarządzanie wydajnością i wynikiem finansowym tuczu świń. Jakich używać narzędzi? Robert Burek
- Optymalny czas odsadzenia prosiąt – oblicz zanim podejmiesz decyzję! Natalia Slipets
- Zakażenia bakteriami Clostridium difficile u prosiąt i warchlaków Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wrzody żołądka. Czy to wciąż aktualny problem? Dominika Siuda, Dariusz Witczak
- Cechy morfometryczne układu rozrodczego loch a użytkowość rozpłodowa Anna Zmudzińska, Hanna Jankowiak
- Wartość nawozów z chlewni Marcin Sońta, Miranda Sońta
- III Kongres Zootechniki Polskiej: „Quo Vadis Zootechniko?”
- Rolniczy handel detaliczny w gospodarstwie z trzodą chlewną Marek Babicz, Krzysztof Skalski
- Sytuacja ASF w Europie
Producenci pasz dla trzody chlewnej*
Wyposażenie chlewni*
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
Kup ten numer - 15,00 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 85,00 zł TUTAJ