Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 1-2/2015
W numerze:
- Rola witamin w żywieniu świń - cz. I Artur Mazurowski
- Fermentacja - proces wykorzystywany w produkcji pasz Anita Zaworska
- Potencjał hodowlany świń Marek Babicz, Kinga Kropiwiec, Damian Iwon
- Ocena drożdży piwnych i gorzelnianych oraz preparatów wytworzonych przy ich udziale w tuczu świń Anna Szuba-Trznadel, Tomasz Hikawczuk, Bogusław Fuchs
- Materiał genetyczny oraz specyfika żywienia i utrzymania świń wykorzystywanych do produkcji wyrobów tradycyjnych Wanda Milewska
- Jak dobrze przygotować obiekt do zasiedlenia? Katarzyna Jankowska
- Jak taniej produkować tuczniki? Tadeusz Barowicz
- Otwarcie tuczarni w Lipiu Małgorzata Horecka
- Ile naprawdę kosztują choroby zakaźne występujące w polskich chlewniach? Prywatna Praktyka Weterynaryjna Andrzej Bochniak i współpracownicy
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ