W numerze:
- Krajowe źródła białka w paszy dla świń Wioletta Biel, Eugenia Jacyno
- Średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe w żywieniu prosiąt Jakub Koselak
- Aromabiotic-MCFA Kwasy z wartością dodaną dla świń Dawid Kołacz
- Wieloletni Program Ministerialny – szansą dla roślin strączkowych Anita Zaworska, Marcin Hejdysz
- Chlorowanie wody pitnej dla świń Katarzyna Jankowska
- Stres cieplny trzody chlewnej Katarzyna Piotrowska
- Energooszczędność w chlewni Recticel Izolacje
- Konieczne jest prowadzenie rachunku ekonomicznego w stadzie loch Krzysztof Karpiesiuk
- Kulawizny loch – jedną z przyczyn brakowania loch Paweł Gajewczyk
- Internetowy serwis dla producentów trzody chlewnej etrzoda.pl
- Antybiotykoterapia celowana to najlepsza terapia Andrzej Bochniak i współpracownicy
- Hodowla i chów świń rasy puławskiej w gospodarstwach rodzinnych Marek Babicz, Zbigniew Bajda, Kinga Kropiwiec, Marcin Hałabis
- ASF Afrykański pomór świń Tadeusz Borowicz, Marek Pieszka
- Ogrzewanie domu z budynku inwentarskiego Robert Szulc, Artur Panas
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ