Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 3-4/2014
W numerze:
- Bioaktywne dodatki żywieniowe Artur Mazurowski
- W jaki sposób upewnię się, że wybiorę odpowiedni dodatek paszowy? Marie-Laurence Le Ray
- Żyto w żywieniu świń Anita Zaworska
- Przepis na udaną konferencję szkoleniową – Osada Karbówko 20/21 luty 2014, NUTRIAD Polska Piotr Lisiecki
- Rzepak w żywieniu świń Katarzyna Jankowska
- Strączkowe – wykorzystanie w żywieniu świń Agnieszka Misiura, Tomasz Misiura
- Optymalny potencjał rozrodczy loszek i loch Marek Babicz, Marcin Hałabis
- Actinobacillus pleuropneumoniae (App) – „mała” bakteria generująca duże straty Andrzej Bochniak i współpracownicy
- Zmiana upodobań konsumenckich o których powinien wiedzieć producent trzody chlewnej Damian Knecht, Kamil Duziński
- Złotnicka biała i złotnicka pstra – alternatywa w produkcji świń dla małych gospodarstw Paweł Gajewczyk
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ