
Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 1-2/2014
W numerze:
- Wpływ stresu na zdrowotność i produkcyjność świń Anita Zaworska
- Osuszanie ściółki metodą na utrzymanie właściwej higieny ferm trzody chlewnej Andrzej Bochniak i współpracownicy
- Możliwość poprawy efektywności produkcji prosiąt na skutek zmodyfikowanego żywienia loch z wykorzystaniem owoców krzaczastej dyni pastewnej Paweł Gajewczyk, Paweł Jagodzik
- Środowisko loch a śmiertelność prosiąt Henryk Maciołek, Monika Białek
- Koncentrat płynnej maltozy - EMAL w żywieniu prosiąt Bio Plus
- Metody biotechnologii rozrodu wykorzystywane w produkcji trzody chlewnej Rodian Pawłowski
- MMA przyczyny i zapobieganie Wanda Milewska
- Najbardziej kapryśna gałąź produkcji zwierzęcej Henryk Pawlak
- Znaczenie polimorfizmu genetycznego w hodowli świń Artur Mazurowski
- Choroby wirusowe, które wpływają na opłacalność produkcji Damian Knecht, Anna Jankowska-Mąkosa, Kamil Duziński
- 5 urodziny Biomin Polska Piotr Lisiecki
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ