W numerze:
- Czy rośliny strączkowe uprawiane na terenie kraju mogą stać się alternatywą dla drogiej soi? Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Czynniki wpływające na skład flory bakteryjnej jelit Oliwia Duszynska-Stolarska
- Jakość piskląt do odchowu Bartosz Korytkowski
- Suszony wywar kukurydziany Anita Zaworska
- Stymulacja odporności u ptaków Anna Wilkanowska
- Przyczyny biegunek u indyków Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Metale ciężkie w mięsie drobiowym Wojciech Grudzień
- Umięśnienie i otłuszczenie tuszek Anna Wilkanowska
- Skuteczna dezynfekcja w zwalczaniu Salmonelli Robert Nowakowski
- Konferencja żywieniowa firmy Grelavi S.A. Przemysław Wieczorek
- Święto Indyka nie dla hodowców? Katarzyna Markowska
- Bezpieczna żywność a interes hodowcy Katarzyna Markowska
- Sympozjum Hybrid Turkeys Węgry 2013 Katarzyna Markowska
- Biomin - światowa czołówka postępu z Austrii Piotr Lisiecki
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ