Archiwum
Indyk Polski 43 (2/2013)
W numerze:
- Poprawa opieki zdrowotnej nad stadami indyków jest możliwa! Joanna Nerc
- WODA Kluczowy element zdrowotności stada i opłacalności produkcji indyczej Grelavi
- Rola substancji czynnych w ziołach Katarzyna Jankowska
- Mikotoksyny skutki zatruć u drobiu Anna Wilkanowska
- Dlaczego i kiedy warto stosować antyoksydanty w żywieniu drobiu? Katarzyna Ognik, Iwona Sembratowicz, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
- Pierwsze dni po wstawieniu …początek cyklu produkcyjnego decyduje o jego końcu… Bartosz Korytkowski
- Sposób na zakażenia beztlenowcowe Albert Nakielski
- Histomonadoza („czarna główka”) indyków Henryk Maciołek, Ewelina Rucińska
- Pleśniakowiec szkodnik polskich ferm Anita Zaworska
- Wpływ wysokiej temperatury na zdrowotność indyków Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Kulawki u indyków wiele przyczyn, jeden skutek Wojciech Grudzień
- Dlaczego warto jeść mięso z indyków? Anna Wilkanowska
- 15-lecie Wylęgarni Indyków Nord-Pol Hatchery Gerczak oraz otwarcie pierwszej fermy reprodukcyjnej Katarzyna Markowska
- Komu potrzebny jest certyfikat QAFP? Katarzyna Markowska, Tadeusz Niesiobędzki
- Od pomysłu aż po dach Athena Art.
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ