W numerze:
- Stany patologiczne jelit Anna Wilkanowska
- Szczepy Mycoplasma patogenne dla drobiu grzebiącego Iwona Pijarska-Bińkowska
- Witaminy rozpuszczalne w wodzie Henryka Korytkowska
- Aminokwasy i ich strawność w żywieniu drobiu Henryka Korytkowska
- Rodzime surowce białkowe jako alternatywa do importowanej śruty sojowej Wojciech Grudzień
- Produkty pochodzenia zwierzęcego dopuszczone do stosowania w żywieniu indyków Agnieszka Misiura
- Wpływ fitoaleksyn na zdrowie indyków Katarzyna Jankowska
- Selen niezbędny w procesach immunologicznych Anna Wilkanowska
- Produkcja indyków w Polsce w 2011 r. Marian Biegański
- Użytkowanie rozpłodowe indyków część III Alina Rachwał
- Coroczny karnawałowy bal Golpaszu Katarzyna Markowska
- Zacznij z nami współpracować, a przekonasz się, jak dobrze Cię obsłużymy! Rozmowa z p. Markiem Górskim właścicielem Wylęgarni Indyków w Brzesku Przemysław Wieczorek
- System termoizolacji bezspoinowej natryskiem piany poliuretanowej ZPTS
- Indyk w kuchni
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ