Archiwum
Indyk Polski 57 (4/2016)
W numerze:
- Ile tak naprawdę produkujemy mięsa indyczego? Marian Biegański
- Światowa i krajowa produkcja drobiarska Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Wywiad z Wiliamem Alexandrem, przedstawicielem serwisu technicznego Hybrid Turkeys, Produkcja indyków bez antybiotyków jest możliwa! Katarzyna Markowska
- Centralne Targi Rolnicze – impreza dla rolników i przedsiębiorców Katarzyna Markowska
- Kluczowe znaczenie dezynfekcji w produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Olejki eteryczne w leczeniu i profilaktyce drobiu Justyna Sokół
- Ogrzewanie podłogowe na fermach Sylwia Łojewska, Dorota Witkowska
- Mikrobiom przewodu pokarmowego Bartosz Korytkowski
- Mocne kości u drobiu – ocena wpływu wybranych czynników żywieniowych i infekcyjnych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Kwas masłowy i maślan sodu, w produkcji drobiu rzeźnego Katarzyna Jankowska
- Kontrola wskaźników produkcyjnych na fermie Marcin Różewicz
- Muszle morskie jako dodatkowe organiczne źródło wapnia Kompasz
- Czynniki kształtujące jakość sensoryczną mięsa indyków Anna Wilkanowska
- Niekorzystny wpływ, zjełczałych tłuszczów dla drobiu Wojciech Grudzień
- Metody zwalczania, i monitorowania szkodników Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Rynek indyczy w Polsce I konferencja Akademii Indyka
- Systemy odchowu piskląt indyczych Ewa Chociłowicz
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ