W numerze:
- Problemy żywienia indyków na XXII Europejskim Sympozjum Żywienia Drobiu – WPSA (2019) Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Pożywienie indyków w środowisku naturalnym Katarzyna Jankowska
- Minimalizowanie wpływu warunków pogodowych w okresie zimowym w czterech kluczowych obszarach zarządzania Grelavi
- Muszle morskie. Produkt naturalny o szerokim spektrum działania Kompasz
- Chów indyków od kuchni Jędrzej Sypniewski
- Programy redukcji antybiotyków w chowie drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Grypa ptaków u indyków Krzysztof Śmietanka
- Kontrola kokcydiozy indyków Izabela Wesołowska
- TRT wirus zakaźnego zapalenia nosa i tchawicy u indyków rzeźnych Iwona Stolarska
- Czynniki immunosupresyjne w chowie drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Choroby bakteryjne indyków Maciej Kucharski
- Możliwości wykorzystania słońca jako źródła energii na fermie drobiu Anna Wilkanowska
- Konferencja Kartzfehn Zakopane 2019 Katarzyna Markowska
- Schorzenia kończyn miednicznych u indyków Maciej Kucharski
- Sprawozdanie z XXXI Międzynarodowego Sympozjum Drobiarskiego Katarzyna Markowska
Kup ten numer - 15 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ