W numerze:
- Znaczenie jakości tłuszczu w paszy Joanna Marć-Pieńkowska
- Skutki zanieczyszczeń mikrobiologicznych pasz Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Alternatywne źródła białka w paszy dla drobiu Tadeusz Barowicz, Mariusz Pietras
- Proszek jajowy z wylewek jako składnik mieszanek paszowych dla kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Wpływ rozdrabniania nasion rzepaku na poziom energii w paszy Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz, Krystyna Jakubowska, Małgorzata Bednarczyk
- Rozwój produkcji indyka na Mazowszu i Podlasiu – szanse i zagrożenia Golpasz S.A.
- O czym należy pamiętać podając antybiotyki wraz z wodą do picia? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Europejskie organizacje drobiarskie łączą siły Hubbard
- Plany na dziś, plany na jutro – spotkanie zespołów Hubbard i Novogen we Francji Hubbard
- POLAGRA-PREMIERY – światowe premiery na polskim rynku! Polagra
- Propolis jako składnik diety u drobiu Teresa Skiba, Magdalena Dymek
- Jak zapewnić sukces w pierwszym okresie odchowu niosek? Farhad Mozafar
- Wpływ czynników środowiskowych na odczyn pH mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
- Bakterie rodzaju Enterococcus – kiedy przyjaciel staje się wrogiem Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Pleśniakowiec – etiologia i zwalczanie Bartosz Korytkowski
- Drób utrzymywany w systemie ekologicznym coraz bardziej popularny Tomasz Kodłubański
- Zastosowanie technik biologii molekularnej w diagnostyce chorób zakaźnych u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ