W numerze:
- 70-lecie urodzin prof. dr hab. Teresy Majewskiej zasłużonej polskiemu drobiarstwu, cenionej nauczycielki akademickiej
- Preparaty eubiotyczne w żywieniu zwierząt Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Andrzej Frankiewicz
- Olej z pestek granatu Katarzyna Jankowska
- Znaczenie witaminy E w produkcji drobiu Anna Wilkanowska
- Biobezpieczeństwo w produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Zapalenie stawów kręgosłupa na tle Enterococcus cecorum Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wpływ zapylenia pomieszczeń na dobrostan i produkcję drobiu Bartosz Korytkowski
- Wpływ programu świetlnego i tempa przyrostu masy ciała na dojrzałość płciową i wydajność kur mięsnych Alina Rachwał
- Choroby układu mięśniowo-szkieletowego Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Czas na izolację Kadri
- Kurczęta wolno rosnące – czy znajdzie się dla nich rynek? Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz, Małgorzata Bednarczyk
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ