W numerze:
- Źródła energii w paszy Katarzyna Łagowska
- Wady i zalety DDGS’u Anita Zaworska
- Dieta w stadach drobiu o podwyższonej zachorowalności na jelita Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Otwarcie wytwórni premiksów De Heus
- Rynek kurcząt „premium” ma przed sobą przyszłość Hubbard
- Żywieniowe metody zmniejszenia oddziaływania ferm na środowisko Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Mycie, dezynfekcja i likwidacja pleśniakowca lśniącego w trakcie zimy Ireneusz Stachowiak
- Czynniki wpływające na występowanie wad jaj Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Optymalny poziom wilgotności w kurniku Bartosz Korytkowski
- Szlak polskiej gęsiny Cargill
- Ahemeralne programy świetlne dla kur niosek Alina Rachwał
- Walory odżywcze i smakowe mięsa drobiowego oraz możliwości ich kształtowania Anna Wilkanowska
- Luxvit Oregano Nowy produkt, polski producent – światowa jakość Wojciech Grudzień
- XXVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA Bydgoszcz, 14-16.09.2015 Katarzyna Markowska
- Wysoka jakość kształcenia studentów i innowacyjne badania naukowe – głównym wyzwaniem Bioinżynierii Zwierząt UWM w Olsztynie Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ