W numerze:
- Groch w mieszankach dla drobiu Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Marcin Hejdysz
- Owies w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
- Podawanie paszy w pierwszych dniach życia kurcząt Bartosz Korytkowski
- Wpływ metioniny i lizyny na wzrost kurcząt brojlerów i jakość tuszek Alina Rachwał
- Program optymalizacyjny – racjonalne zarządzanie kosztami pasz Dawid Kołacz, Piotr Łambucki, Łukasz Dobrzański
- Wytwórnia Pasz w Pile unikalny obiekt na skalę europejską PZZ Wałcz
- Jeszcze raz o starej, dobrze znanej, ale nadal groźnej kokcydiozie Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Ślad antybiotykowy na fermie – przyczyny i konsekwencje Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- XX Sympozjum Drobiarskie Zakopane 2016 Piotr Lisiecki
- IV Pomorskie Forum Drobiarskie Maria Gwizdała, Patrycja Bielecka
- Monitoring substancji niebezpiecznych w paszach i żywności Katarzyna Łagowska
- Jakość jaj czym kieruje się konsument przy ich zakupie? Bartosz Korytkowski
- Nowocześnie znaczy: drogo? Niekoniecznie! Maciej Rewucki
- Pawie – chów i hodowla Marcin Różewicz
- Cobb – A Century of Progress Piotr Lisiecki
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ