W numerze:
- Algi morskie w produkcji drobiarskiej Anna Wilkanowska
- Korzyści ze stosowania owadów w żywieniu drobiu Maciej Kucharski
- Genetycznie modyfikowane rośliny w produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Olejek z lawendy lekarskiej Katarzyna Jankowska
- Sucha dezynfekcja metodą na poprawę jakości podłoża w kurniku i wzrost opłacalności produkcji Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wpływ temperatury odchowu na wyniki produkcyjne kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Wzrost osobniczy kacząt krzyżówki (Anas platyrhynchos L.) utrzymywanych w chowie fermowym Daria Murawska
- Niekonwencjonalne metody utrwalania mięsa drobiowego Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Charakterystyka kuropatwy szarej (Perdix perdix) jako ptaka łownego biologia i hodowla w warunkach wolierowych Marcin Różewicz, Krystyna Jakubowska
- Meandrami historii ku nowoczesności Piotr Lisiecki
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ