W numerze:
- Rzepak jako materiał paszowy w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
- Popularne efektywne mikroorganizmy i realne korzyści z ich stosowania w zakresie jelit i... nie tylko Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Propolis jako dodatek w żywieniu drobiu Maciej Kucharski
- Produkcja drobiu w gospodarstwie ekologicznym Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Stabilne środowiska na fermie Katarzyna Jankowska
- Ekoplon Partner Program - TOP Fermy
- Techniczne metody redukcji wysokich temperatur w kurniku Katarzyna Jankowska
- Jak ograniczyć wpływ stresu cieplnego na drób i zapobiec utracie wydajności w okresie letnim? Jennifer Maurin, Marcin Korczyński
- Zasady odchowu drobiu bez antybiotyków Anna Wilkanowska
- Polska gęś (nie)podskubywana. Niehumanitarne darcie pierza czy niewiedza? Skubanie a podskub Jakub Biesek
- Nowe wady mięsa drobiowego syndrom białych włókien Bartosz Korytkowski
- Wykorzystanie tzw. biomuchy w ograniczeniu populacji much na fermie Maciej Kucharski
- Czy warto jeść mięso drobiowe lub królicze? Daria Murawska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ