W numerze:
- Chelaty w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
- Alfa-monoglicerydy - niezawodna alternatywa dla ograniczenia stosowania antybiotyków Robert Burek, Pedro Medel
- Pasze ekologiczne w produkcji jaj Bartosz Korytkowski
- Przeciwdziałanie rosnącym kosztom pasz dziękifitogenicznym dodatkom paszowym Delacon
- Czy alternatywą są wolno rosnące brojlery? Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Reakcje kurcząt brojlerów na ograniczenie paszy lub jej rozcieńczanie w końcowym okresie odchowu Alina Rachwał
- Zastosowanie odnawialnych źródeł energii w produkcji drobiarskiej Przemysław Marek
- Dioksyny w żywności i środowisku Henryk Maciołek, Monika Białek
- Złote medale oraz znak "Nowość" już rozdane - cz. I
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ