W numerze:
- Dr Pearse Lyons, prezes i założyciel Alltech zmarł w wieku 73 lat
- Przyszłość nowości w drobiarskiej produkcji Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Cel: eliminacja antybiotyków z produkcji drobiarskiej
- Czym różni się soja krajowa od importowanej? Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Tomasz Kołata
- Wady mięsa i miopatie mięśni we współczesnym przemyśle drobiarskim Giuseppe Maiorano
- Chelaty i ich wpływ na występowanie FPD Jakub Biesek
- Nowoczesna hala do tuczu brojlerów Fermo
- Wartość odżywcza paszy a jakość tuszek kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Wpływ środowiska bytowania brojlerów na równowagę mikrobiologiczną przewodu pokarmowego Robert Burek
- Czynniki wpływające na jakość skorupy Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Kurczęta wolno rosnące Bartosz Korytkowski
- Polska jajami stoi DeHeus
- Ekonomiczny i bezpieczny system ogrzewania w polskim indyczniku Roxell
- Energooszczędność w budynkach do hodowli drobiu Recticel Izolacje
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ