W numerze:
- Probiotyki i dodatki ziołowe jako sposób na produkcję drobiu bez antybiotyków Teresa Skiba, Magdalena Dymek
- Uszlachetnione komponenty białkowe w żywieniu drobiu Jarosław Iwaniuk
- SOS na stres cieplny Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Postępowanie z kurami nieśnymi w okresie upałów Alina Rachwał
- Jakość jaj - wartość dodana Bartosz Korytkowski
- Zwalczanie i monitorowanie szkodników na fermie Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Choroby drobiu jako wynik nieodpowiedniego zarządzania stadem Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Syndrom nagłej śmierci sercowej Anna Wilkanowska
- Sympozjum Drobiarskie 2018 czyli w poszukiwaniu sposobu na salmonellę
- VI Forum Drobiarskie Maria Gwizdała, Iwona Brzoskowska
- Metody oceny genetycznego potencjału indyków Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ