W numerze:
- Co nowego w hodowli kur nieśnych? Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Zagrożenia w przemyśle paszowym Bartosz Korytkowski
- Energia z bonusem Jarosław Iwaniuk
- Wpływ technologii produkcji na jakość mięsa drobiowego Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Dni Otwarte na fermie Państwa Lewandowskich Piotr Lisiecki
- Wpływ warunków środowiskowych w zakładzie wylęgowym na jakość piskląt Alina Rachwał
- Utlenianie białka w przetworach mięsnych Anna Wilkanowska
- XIII Ogólnopolski Festiwal Pasztetników i potraw z gęsi Stanisław Wężyk, Bohdan Ogrodowski
- Sprawozdanie z XXX Międzynarodowego Sympozjum Drobiarskiego Monika Michalczuk
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ