W numerze:
- Hodowla drobiu w Polsce w latach 1918-2018 Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Muszle morskie. Produkt naturalny o szerokim spektrum działania Kompasz
- Program Agro Days. Dni Hodowcy 2019 DeHeus
- Znaczenie kwasów humusowych w produkcji drobiu Anna Wilkanowska
- Intensywna produkcja brojlera. Nowy gracz na polskim rynku Stanisław Jamka
- Pleśniakowiec lśniący - możliwości redukcji populacji na fermach Bartosz Korytkowski
- Problematyka zatruć u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Produkcja mięsa drobiowego w Polsce
- Wsparcie na rynku drobiu i jaj
- Nutrigenomika – jak żywienie może wpływać na nasze geny? Agnieszka Markowska
- Konstrukcje dachów z wiązarów Michał Boćkowski
- Wysychanie jaj a wilgotność w aparacie wylęgowym Alina Rachwał
- Utrwalanie mięsa drobiu metodami chemicznymi i biologicznymi Anna Wilkanowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ