W numerze:
- Preferencje konsumentów dotyczące barwy produktów drobiarskich Kamil Drabik, Małgorzata Stopyra, Alina Woronowa, Kinga Rokicka, Justyna Batkowska
- Właściwości krwawnika pospolitego Teresa Skiba
- III Kujawskie Spotkanie Paszowe „Znane i sprawdzone dodatki paszowe w nowych aspektach wykorzystania” Agnieszka Markowska
- Podstawy immunoprofilaktyki kokcydiozy u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wpływ stresu cieplnego na drób. Jak ograniczyć wpływ na ptaki i zapobiec utracie wydajności w okresie letnim? Jennifer Maurin
- 5 pytań dotyczących metody naturalnego wygładzania dziobów. Nowy miskowy system karmienia, najlepsza alternatywa dla obróbki dziobów Roxell
- Salmonellozy drobiu czy nowe programy zwalczania pomogą zmienić negatywny wizerunek polskiej hodowli drobiu? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wpływ dostępu mięsnych kur rodzicielskich do paszy w okresie wychowu i nieśności na ich wzrost, produkcję jaj oraz skład ciała Alina Rachwał
- Możliwości wykorzystania słońca jako źródła energii na fermie drobiu Anna Wilkanowska
- Zwalczanie wektorów chorób w kurniku Katarzyna Jankowska
- A może na Wielkanoc jaja przepiórcze? Bartosz Korytkowski
- Światowa produkcja mięsa kaczek Tomasz Rokicki
- Choroba Derzsyegou gęsi i kaczek Maciej Kucharski
- Odchów gęsi Joanna Marć-Pieńkowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ