
W numerze:
- Zabiegi uszlachetniające poprawiające wartość paszową nasion bobowatych Marcin Różewicz
- Enzymy paszowe i bakteryjne wspomagają proces trawienia Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Chów kur nieśnych w kryzysie Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- GORĄCY TEMAT: Jak nie tracić w czasie upałów? Vetlines
- Jak osiągać efektywność terapii lekami podawanymi w wodzie do picia? Część IV – czynniki ryzyka powstania biofilmu, negatywne skutki jego rozwoju w systemie pojenia oraz jak temu zapobiegać? lek. wet. Ad Bakx
- Aktualne wymagania względem surowców pochodzenia drobiowego Sebastian Wlaźlak, Jakub Biesek, Mirosław Banaszak
- Produkty regionalne i tradycyjne Teresa Skiba
- Zabieg kapłonowania kogutów i jakość mięsa kapłonów Bartosz Korytkowski
- Warunki środowiskowe i żywienie kaczek Zbigniew Sztramkowski
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ