W numerze:
- Ptasia grypa – zagrożenie stale aktualne Maciej Kucharski
- Finansowe formy wsparcia w związku z wystąpieniem ptasiej grypy Przemysław Lech
- Produkcja jaj na świecie Tomasz Rokicki
- Otwarcie nowoczesnej hali inwentarskiej na Opolszczyźnie Fermo
- Zatrucia u drobiu cz. 2. inne zatrucia Maciej Kucharski
- Przyszłe trendy w zwalczaniu kokcydiozy. Wywiad z Fernando Lima –Dyrektorem technicznym działu Drób w BIOMIN Gmbh
- Najczęstsze błędy popełniane przy wykonywaniu szczepień drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Energooszczędność w budynkach do hodowli drobiu Recticel Izolacje
- System chowu kur a zanieczyszczenia mikrobiologiczne środowiska kurnika Bartosz Korytkowski
- Bezpieczeństwo zdrowotne jaj Sebastian Wlaźlak, Jakub Biesek, Mirosław Banaszak
- Przygotowanie budynku pod wstawienie gęsi lub kaczek Bartosz Bigorowski, Jakub Biesek, Sebastian Wlaźlak
- Problematyka wad mięsa oraz miopatii pojawiających się w stadach kurcząt brojlerów Oliwia Duszyńska-Stolarska
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ