W numerze:
- Rosnąca rola dobrostanu zwierząt i potencjalne korzyści dla producentów drobiu Mark Clements
- Czy dobrostan jest kluczem do światowego rynku drobiarskiego? Mark Clements
- Motywowanie pracowników fermy drobiu Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Znaczenie nasion roślin strączkowych grubonasiennych w żywieniu drobiu Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz, Alina Janocha, Małgorzata Bednarczyk-Szurmak
- Preparat lizozymowy z białka jaj w żywieniu brojlerów Alina Rachwał
- Metody badań laboratoryjnych w rozpoznawaniu chorób drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Alfatoksyny - zagrożenie czyhające w ziarnach zbóż Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Etiologia zakażeń wywołanych Enterobacteriaceae Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wpływ podawania CreAMINO® przepiórkom typu mięsnego na ich cechy reprodukcyjne oraz wydajność ich potomstwa Robert Łubnicki, Piotr Kwiatkowski
- Żywienie i utrzymanie młodych gęsi rzeźnych Joanna Marć-Pieńkowska
- Odchów kaczek rzeźnych Bartosz Korytkowski
- Sprawa Hodowcy! Kto zawinił? A kto musi zapłacić?
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ