W numerze:
*Aktualności branżowe: Drobiarstwo w liczbach; Ogniska wysoce zjadliwej ptasiej grypy u drobiu; Rynek mięsa drobiowego – ceny; Rynek mięsa drobiowego – handel 2019/2020; Rynek drobiu żywego – handel 2019/2020; Rynek mięsa drobiowego – handel I kwartał 2020/2021; Rynek drobiu żywego – handel I kwartał 2020/2021; Rynek jaj – ceny Polska; Rynek jaj – handel 2019/2020; Rynek jaj – handel I kwartał 2020/2021; Rynek jaj – ceny UE; Rynek materiałów paszowych.
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
- Utrzymywanie drobiu w systemach wolno wybiegowych – korzyści Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Problemy mięsa in vitro w parlamencie europejskim Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Higiena i zagrożenia mikrobiologiczne jaj Katarzyna Jankowska
- Dobrostan w intensywnej produkcji kurcząt rzeźnych Sebastian Wlaźlak, Kamil Kądziołka
- Biologia pleśniakowca lśniącego Joanna Marć-Pieńkowska
- Zwalczanie choroby zakaźnej u zwierząt - kilka porad dla hodowcy Przemysław Lech
- Kapłon – produkt ekskluzywny - historia oraz produkcja Jakub Urban, Damian Bień, Monika Michalczuk
Wykaz firm wyposażających fermy drobiu*
Wykaz producentów pasz dla drobiu*
Pisklęta produkcja, odchów, dystrybucja*
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ