Strefa Drób

Hodowca Drobiu 11/2022

HD 11 2022

HODOWCA DROBIU

Numer: 11/2022

ISSN 1425-963X

Artykuły:

  • Inteligentne dodatki paszowe stosowane w żywieniu drobiu
    Damian Konkol, Ewa Popiela, Mariusz Korczyński
  • Jak unieszkodliwić mykotoksyny w paszy?
    Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  • Wpływ nowych aminokwasów, argininy i histydyny, na jakość mięsa kurcząt brojlerów
    Diana Siebert
  • Optymalizacja bez kompromisów
    Wspomnienie z Seminarium Feed Your Brain Poultry
  • Odpady generowane w chowie i podczas uboju drobiu
  • FDN u kur niosek
  • Jakość jaj konsumpcyjnych a system utrzymania kur niosek
    Sebastian Wlaźlak, Kamil Kądziołka
  • Wooden breast – stwardnienie mięśnia piersiowego kurcząt

Aktualności branżowe:*

  • Wylęgi piskląt
  • Rynki globalne, 46 tydzień 2022
  • Ceny skupu drobiu rzeźnego
  • Handel mięsem drobiowym w I półroczu 2022 roku
  • Miesięczne ceny rynkowe tuszek z kurcząt w krajach UE
  • Ceny skupu i sprzedaży jaj
  • Handel jajami w I półroczu 2022 roku
  • Miesięczne ceny rynkowe jaj w krajach UE
  • Ceny materiałów paszowych

Ponadto w numerze:*

  • MAPA Pisklęta, produkcja, odchów, dystrybucja
  • MAPA Producenci pasz dla drobiu
  • MAPA Wyposażanie ferm drobiarskich

* Wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub w wydaniu online.

Kup ten numer
12 zł
Kup prenumeratę
120 zł


Do prenumeraty otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich

GRATIS!

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.