W numerze:
- Wpływ czynników antyżywieniowych na fizjologię trawienia Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wartość pokarmowa polskich odmian grochu Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Jak sobie radzić ze stresem cieplnym? Albert Nakielski
- Dobra jakość wody dla drobiu Bartosz Korytkowski
- Efektywne zwalczanie much w kurniku Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Jubileusz 80-lecia urodzin prof. dr hab. Andrzeja Farugi, dr h. c. – nestora drobiarstwa w Polsce oraz prof. dr hab. Romana Bochno – cenionego specjalisty z zakresu doświadczalnictwa zootechnicznego Dariusz S. Minakowski, Katarzyna Markowska
- Zasady użytkowania drobiu rzeźnego w systemie ekologicznym Joanna Marć-Pieńkowska
- Choroby drobiu a jakość jaj Alina Rachwał
- Nowe rozwiązania pozyskiwania energii w gospodarstwie Robert Szulc
- „Gaja” straszy konsumentów jajami Borkowskiego Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Hodowla gołębi pocztowych życiowa pasja czy sposób na biznes? Oliwia Duszyńska-Stolarska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ