W numerze:
- Wytłoki rzepakowe w żywieniu drobiu Bogusława Pyka
- DEB, H (a) S oraz TA (s) czyli fizjologia i żywienie w matematycznej pigułce Jak nie dać się upałom poprzez optymalne odżywianie – cz. II Tomasz Wertelecki, Piotr Łambucki
- Jak działa idealny probiotyk? Albert Nakielski
- Zioła, które mogą zastąpić farmaceutyki Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Olejki eteryczne i ich rola w utrzymaniu zdrowia i produkcyjności kurcząt Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Zastosowanie niekonwencjonalnych komponentów paszowych w żywieniu drobiu – szarłat (Amaranthus sp.) Marta Sulik
- Wymagania żywieniowe brojlerów kurzych w zależności od okresu tuczu Alina Rachwał
- Kukurydza jako cenna pasza dla drobiu i metody jej suszenia Agnieszka Misiura
- Zatrucie śrutą rzepakową u kurcząt brojlerów – opis przypadku Wojciech Grudzień
- Zabezpieczyć stado przed skutkami wysokich upałów Bartosz Korytkowski
- Syngamoza młodych bażantów odchowywanych w wolierach Henryk Maciołek, Bożena Olczyk, Ewelina Rucińska
- 15-lecie Wylęgarni Indyków Nord-Pol Hatchery Gerczak oraz otwarcie pierwszej fermy reprodukcyjnej Katarzyna Markowska
- Zasady żywienia gęsi Joanna Marć-Pieńkowska
- Dumny jak paw Bartosz Korytkowski
- Jaja z cenami… JAJ Robert Nowakowski
- Od pomysłu aż po dach Athena Art.
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ