W numerze:
- Polityka, a ukraińskie jaja Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Wpływ żywienia matek na potomstwo Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Kwas bursztynowy jako stymulator wzrostu Alina Rachwał
- Surowce paszowe o podwyższonym ryzyku występowania mikotoksyn Tadeusz Barowicz, Mariusz Pietras
- Fumonizyny mykotoksyny silnie powiązane z układem oddechowym Katarzyna Jankowska
- Ocena sensoryczna mięsa drobiowego nna Wilkanowska
- Jakość jaj pochodzących od kur ras rodzimych Bartosz Korytkowski
- II Kongres Praktyki Terenowej BioPoint, Olsztyn 2015 Katarzyna Markowska
- Dwa ważne wydarzenia w branży drobiarskie Piotr Lisiecki
- Hubbard w światowej produkcji kur mięsnych Hubbard
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ