W numerze:
- DRAMIŃSKI – 25 lat w służbie nowoczesnego rolnictwa Piotr Lisiecki
- Właściwe żywienie tuczników gwarantuje szybki wzrost i wysoką mięsność Leszek Jasiński, Damian Knecht
- Praktyczne aspekty zwalczania ważnych aktualnie chorób świń Katarzyna Markowska
- Bilans elektrolityczny a żywienie loch Robert Burek
- Jakość ziarna w tuczu świń Agnieszka Misiura
- Środowisko a zdrowotność, II. Żywienie Artur Mazurowski
- Pasze rzepakowe w żywieniu trzody chlewnej Agnieszka Misiura
- Kiedy i dlaczego mogą wystąpić straty prosiąt? Dorota Bugnacka
- Monitoring w chlewni Jacek Nowicki
- W jaki sposób zarządzać efektywnie stadem świń Zakrzewo, 17 maj 2012 r. Artur Mazurowski
- Profilaktyka w hodowli zwierząt powszechna, ale czy rzeczywiście stosowana? Seminarium naukowe firmy Delacon Polska Sp. z o.o. Katarzyna Markowska
- Inseminacja czy krycie naturalne? Damian Knecht
- Kokcydioza w chlewni Aneta Zaworska
- Jubileusz 70-lecia urodzin oraz 46-lecia pracy naukowej prof. Jana Tywończuka Dariusz Minakowski, Katarzyna Markowska
- Prawidłowo produkować prosięta! Paweł Bieliński
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ