W numerze:
- Grelavi S.A. światowa firma z rodzinnymi tradycjami Katarzyna Markowska
- Czynniki wpływające na wartość konsumpcyjną mięsa indyczego Alina Rachwał
- Efektywność stosowania pasz sypkich i granulowanych w żywieniu indyków rzeźnych Wojciech Grudzień
- Fitogenne dodatki paszowe jako skuteczne stymulatory wzrostu Agnieszka Misiura
- Kupujesz - Zyskujesz - Oszczędzasz Łukasz Pączkowski
- Strączkowe w żywieniu indyków Agnieszka Misiura
- Natłuszczanie pasz dla indyków Joanna Marć-Pieńkowska
- Ściółka jako element zagrożenia epizootycznego Tomasz Mituniewicz
- Zanieczyszczenie powietrza wewnątrz indycznika Bartosz Korytkowski
- Najlepsze warunki do odchowu ptaków Anna Wilkanowska
- Otwarcie nowoczesnego kurnika do tuczu indyków Big Dutchman
- Aktualny stan produkcji indyków na świecie Anna Wilkanowska
- Produkcja indyków w Polsce w 2012 r. Marian Biegański
- Choroba zielonych mięśni u indyków Katarzyna Jankowska
- Kształtowanie się odporności u indyków Anna Wilkanowska
- Wybrane choroby układu pokarmowego u indyków Oliwia Duszyńska-Stolarska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ