W numerze:
- Czy polskiemu drobiarstwu zagraża FARMAGEDON? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- COLItin – wspomaganie organizmu podczas infekcji opornymi szczepami coli Albert Nakielski, Andrzej Juszczuk
- Włókno pokarmowe w żywieniu drobiu Joanna Kucharska-Gaca, Emilia Kowalska, Marek Adamski
- Znaczenie probiotyków w produkcji drobiarskiej Bartosz Korytkowski
- Zasady wychowu i żywienia towarowych kurek nieśnych Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz, Karol Kaszperuk
- Możliwości zwiększenia efektywności produkcji kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Otwarcie nowoczesnej fermy w Babiętach Wielkich GERCZAK Nord Pol-Hatchery
- Akademia WIPASZ Piotr Lisiecki
- Zakaźne zapalenie oskrzeli kur Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Choroby ptactwa łownego Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Mięso drobiowe w polskiej kuchni Anna Wilkanowska
- Ograniczenie kosztów paszy poprzez optymalizację trawienia tłuszczy przez brojlery Manu De Laet, Dawid Kołacz
- Dobra wróżba dla drobiarstwa Cargill, Res-Drob
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ