W numerze:
- Ponad pół wieku genetycznego doskonalenia nieśnych i mięsnych kur Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Rola prebiotyków i probiotyków w funkcjonowaniu przewodu pokarmowego ptaków Anna Wilkanowska
- Imbir w profilaktyce chorób stawów i stanów zapalnych Katarzyna Łagowska
- Mączka wapienna z muszli morskich dodatkowym źródłem wapnia w mieszankach paszowych dla zwierząt Kompasz
- Przydatność owsa nagiego w żywieniu Alina Rachwał
- Indykpol udostępnia hodowcom przełomowy program Mobilny Asystent Chowu Indykpol
- „Wytrwale do sukcesu” Deuka
- Kokcidin, skuteczna profilaktyka kokcydiozy Marcin Majcher, INTERMAG
- PW AMIGO zaprasza do współpracy producentów jaj konsumpcyjnych Amigo
- Salmonellozy drobiu programy zwalczania oraz aktualny poziom zatruć pokarmowych wśród ludzi w Polsce i krajach Unii Europejskiej Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Biofilm w systemach pojenia – zagrożenie mikrobiologiczne Katarzyna Jankowska
- Odnawialne źródła energii – energia słoneczna Bartosz Korytkowski
- Jakość jaj w różnych systemach utrzymania kur niosek Henryka Korytkowska
- Nieprawidłowości managementu przyczyną uszkodzeń skóry u brojlerów Alina Rachwał
- Ayam cemani intrygująca rasa kur o czarnym mięsie Marcin Różewicz, Katarzyna Łagowska
- Hodowco! Sprawdź na co idą Twoje pieniądze! redakcja
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ