W numerze:
- Udział koncernów hodowlanych w rozwoju produkcji brojlerów Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Czosnek i preparaty czosnkowe jako alternatywa dla antybiotykoterapii w stadach brojlerów Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Potencjał uprawy i wykorzystania bobiku jako komponentu w paszach dla drobiu Marcin Różewicz
- Jak osiągać efektywność terapii lekami podawanymi w wodzie do picia? Część I – wstęp do serii artykułów dotyczących optymalizacji terapii lekami podawanymi w wodzie do picia lek. wet. Ad Bakx
- Skuteczna bioasekuracja na fermie drobiu Bentley
- Szczepienie przeciw E. coli to szansa na zwiększony zysk Monika Olszewska-Tomczyk, Łukasz Banucha
- Kryteria UE dotyczące chowu niosek i produkcji jaj Sebastian Wlaźlak, Jakub Biesek, Mirosław Banaszak
- Doskonalenie jakości jaj konsumpcyjnych Bartosz Korytkowski
- Podstawowe założenia biogospodarki w produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Immunomodulacyjna rola antybiotyków Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Najważniejsze problemy zdrowotne u gęsi w mojej praktyce weterynaryjnej, cz. 1 Mariusz Krawczyński
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ