W numerze:
- Rola zakwaszaczy w wielkoprzemysłowej produkcji drobiu Aleabio
- Granice w selekcji kur nieśnych i mięsnych Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Fotowoltaika w branży drobiarskiej czy to się opłaca? Brewa
- Zatrucia mykotoksynami przebieg kliniczny, zmiany w narządach wewnętrznych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Pasza jest kluczem do zachowania zdrowia jelit młodych zwierząt Lars Sangill Andersen, Dawid Kołacz
- Mikrobiom kury Maciej Kucharski
- Jasna strona drobiarstwa, czyli wpływ światła na zachowanie ptaków Jakub Biesek, Sebastian Wlaźlak
- Pasze wykorzystywane w żywieniu drobiu wodnego Teresa Skiba
- Odchów gęsi Zbigniew Sztramkowski
- Jakość pierza Bartosz Korytkowski
- Karzełek polski – rodzima rasa kur karłowatych Agnieszka Wojdat, Marcin Różewicz
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ