W numerze:
- Polska drobiarstwem stoi
- Rośnie produkcja indyków Marian Biegański
- Olej lniany jest dobry na linoleum, pokost, farbę olejną, ceratę i kit okienny Teresa Majewska
- Wpływ diety na skład mikroflory przewodu pokarmowego kurcząt brojlerów Anna Wilkanowska
- Nasiona bobiku w dietach dla drobiu Anita Zaworska
- Ile grochu można wprowadzić do mieszanki dla kurcząt rzeźnych? Mariusz Pietras, Tadeusz Barowicz
- Szczepienia jako jedna z podstawowych strategii walki z kokcydiozą w stadach reprodukcyjnych brojlerów kurzych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Grypa ptaków Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Wywiad z Helen Wojcinski - doktorem nauk weterynaryjnych, specjalistą w zakresie zdrowia drobiu, menadżer ds. nauki i technologii Hybrid Turkeys na temat epidemii ptasiej grypy w Ameryce Północnej
- Immunoprofilaktyka u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Możliwości kontroli populacji much na fermie Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
- Cedrob Pasze na Mazowieckich Dniach Rolnictwa 2015 Cedrob Pasze
- Problematyka chorób grzybiczych u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska, Milena Górecka
- Zasady użytkowania kur nieśnych w systemie ekologicznym Bartosz Korytkowski
- Na co warto zwrócić uwagę przy wyborze dostawcy gazu płynnego? Novatek
- Zasady utrzymania i żywienia ogólnoużytkowych kurek nieśnych w gospodarstwach drobnotowarowych Joanna Marć-Pieńkowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ