W numerze:
- Żywność funkcjonalna definicja, klasyfikacja, przeznaczenie (część 1) Katarzyna Śliżewska
- Fitobiotyki w żywieniu brojlerów alternatywą dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Nasiona roślin motylkowatych jako pasza dla drobiu Alina Rachwał
- Jak produkować jaja z zastosowaniem naturalnych barwników? Ioannis Mavromichalis
- Genetyczne podłoże cech reprodukcyjnych u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Postępowanie z pisklętami w zakładzie wylęgowym Danuta Szczerbińska
- Pleśniakowiec szkodnik polskich ferm Anita Zaworska
- Zakład wylęgu drobiu istotne ogniwo w łańcuchu produkcji wysokiej jakości jaj i mięsa drobiowego Przemysław Wieczorek
- Kiszone ziarno kukurydzy w żywieniu drobiu Agnieszka Misiura
- Biofiltry jako sposób ograniczenia emisji amoniaku Tomasz Mituniewicz
- Behawior gęsi Joanna Marć-Pieńkowska
- Komu potrzebny jest certyfikat QAFP? Katarzyna Markowska, Tadeusz Niesiobędzki
- Mięso marki “ADADAS” Robert Nowakowski
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ