W numerze:
- Masy ciała kur nieśnych jako kluczowy parametr w zarządzaniu stadem produkcyjnym Marcin Tunkiewicz, Robert Burek
- Inwestuj świadomie Wybieraj nowoczesne technologie Magdalena Kędziorska
- Żywieniowe metody integralności jelit u drobiu Anna Wilkanowska
- Zapotrzebowanie na niezbędne aminokwasy kurcząt brojlerów Bartosz Korytkowski
- Zakwaszacze w żywieniu drobiu i nie tylko... Wojciech Grudzień
- Monitoring zdrowia w stadach kurcząt brojlerów Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Pleśniakowiec lśniący Ważny szkodnik polskich ferm Henryka Korytkowska
- Jakość skorup w zależności od systemu utrzymania kur Lidia Lewko
- Kontrowersyjne kurczaki Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Jako pierwsi w Polsce publikujemy zdjęcia systemu Colony MB! Piotr Lisiecki
- Przygotowanie kurników na zimę Alina Rachwał
- Święto Gęsi Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi
- Tadeusz Misiewicz o hodowli drobiu Jan Wnęk
- Jakość wiedzy... Robert Nowakowski
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ