W numerze:
- Eubiotyczna celuloza, nowe narzędzie w żywieniu świń dr Artur Kroismayr, dr Staccey A. Roberts
- Specyfika żywienia loch w poszczególnych okresach cyklu rozpłodowego. Wysoka ciąża część II Dorota Bugnacka
- Oleje rybne w żywieniu trzody chlewnej Adam Mirowski
- Problemy jelitowe prosiąt Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
- Strawność surowców paszowych możliwości poprawy Anita Zaworska
- Badania diagnostyczne w celu określenia statusu zdrowotnego stada trzody chlewnej Katarzyna Jankowska
- Zasady tuczu świń w zgodzie z przepisami Wanda Milewska
- Praktyczne zasady deratyzacji Robert Szulc
- Dlaczego należy zachować dobrostan w chlewni? Artur Mazurowski
- Utrzymanie świń a smakowitość wieprzowiny Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
- Produkcja tuczników i wyrobów mięsnych to perfekcyjne połączenie Tomasz Kodłubański
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ