Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 1-2/2022
W numerze:
*Aktualności branżowe: Ceny skupu trzody chlewnej w Polsce, Ceny trzody chlewnej w krajach UE, Handel mięsem wieprzowym, Handel żywymi świniami, Ceny materiałów paszowych, Targi FERMA Bydgoszcz, Targi Kielce AGROTECH
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
- Amirap Standard bezpieczny komponent białkowy Agrolok
- Preferencje zapachowe świń Jacek Nowicki
- Mikroelementy w żywieniu loch Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Dokarmianie osesków – cz. I Dorota Bugnacka
- Jak szukać rui? Dominika Siuda, Dariusz Witczak
- Ukryte straty w produkcji – cz. 1 Natalia Slipets
- Diagnostyka PRRS Beata Sinkiewicz
- Drożejąca wieprzowina, czyli co nas może czekać na rynku mięsnym? Tomasz Sakowski
- Genetyczne doskonalenie świń Marek Babicz, Anna Hammermeister
- Jakość mięsa wieprzowego Marek Babicz, Krzysztof Skalski
- Tucz kontraktowy i jego opłacalność Marek Wróbel - cały artykuł
Producenci pasz dla trzody chlewnej*
Wyposażenie chlewni*
Tuczniki - ceny skupu netto*
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
Kup ten numer - 15,00 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 85,00 zł TUTAJ