W numerze:
- Mono- i diglicerydy kwasu masłowego Wpływ na strukturę przewodu pokarmowego piskląt Daniel Hering
- Aktualne zagrożenia zdrowotne w produkcji brojlerów Katarzyna Jankowska
- Surowce GMO w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
- Stymulatory produkcyjności w produkcji drobiarskiej Jarosław Jurowski
- Negatywne skutki stresu cieplnego u drobiu Katarzyna Jankowska
- Pył w pomieszczeniach dla drobiu Alina Rachwał
- Zrównoważona produkcja drobiarska a środowisko Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Problem much na fermach Bartosz Korytkowski
- Wystartowała kampania promocyjno-informacyjna „Z kurczakiem przez wieki” Przemysław Wieczorek
- Seminarium naukowe firmy Delacon Profilaktyka w hodowli zwierząt powszechna, ale czy rzeczywiście stosowana? Katarzyna Markowska
- Woda w roli głównej na kolejnym spotkaniu INDOOR’a INDOOR Group Ltd.
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ